Lajit » Koirailu » Koiraliivit »

Dokken's Neopreeniliivi, 3mm


Hinta

Määrä
kpl

Koko
S
M
L
XL
XXLSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Koiraliivi 3mm paksusta neopreenista. Neopreeni on pehmeää mutta kestävää ja pitää koirasi lämpimänä märkänäkin. Neopreeni tarjoaa myös kelluttavuutta koirallesi.

Dokken'sin liivimalli istuu parhaiten koirille, joiden kaulanympärys ei ole kovin hoikka.


Koko: kaulanympärys / rinnanympärys/ vatsanympärys

S: 43 cm / 68 cm / 61 cm
M: 48 cm / 68 cm / 68 cm
L: 53 cm / 76 cm / 69 cm
XL: 55 cm / 81 cm / 71 cm
XXL: 63 cm / 86 cm / 77 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 450 x 300 x 30 mm.

Liivityyppi
Neopreeniliivi

Paino
0.196 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Kimmo H. kirjoitti 02.09.2019 :
Hyvin koiran päälle istuva liivi, mutta pitää olla tarkka koon suhteen . Vetoketjun takia ei koossa jouston varaa. Ompeleet on hieman kysymysmerkki kestävyyden suhteen, mutta aika näyttää tarkemmin . Viime vuonna ostin kokoa pienemmän liivin ja sen ompeleet oli jo jonkin verran kuluneet vähäisen käytön jälkeen . Muuten laadukkaan oloinen liivi koiran suojaksi ja naamiointiinkin .

Hans B. kirjoitti 01.09.2017 :
Helppo pukea päälle ja pysyy hyvin päällä. Istuvuus kohtuullisen hyvä, mutta olkapäiden yläpuolelle jää vekki. Kestävyydestä ei voi vielä sanoa mitään; katsotaan.

Nimimerkki Kimmo H kirjoitti 16.08.2018 :
Meidän 8kk ikäiselle labbis tytölle L-koko oli juuri sopiva ( vaikka hieman on ehkä keskimääräistä pienempi tyttö kyseessä ) . Yhtään ei kyllä tarvisisi enää kasvaa. Vetoketju tekee liivistä napakan. Tämän vuoksi koon täytyy olla aika lailla juuri sopiva. Ilman vetoketjua pystyisi pelaamaan hieman isommalla skaalalla kokojen kanssa . Vanhemmalla koiralla on liivi, jossa ei ole vetoketjua ja on silti pysynyt hyvin päällä ja kestänytkin kohtuu kovassa käytössä jo useamman vuoden . Aika näyttää kuinka tämä liivi kestää käyttöä. Keskisauman ompeleet hieman myös arveluttaa, mutta toivottavasti kestää käyttöä ja kulutusta . Näin uutena kuitenkin erittäin istuvat ja laadukkaan oloiset liivit.

Lisää kommentti

Tuotemerkki