Lajit » Vaellus » Astiat » Termokset » Termospullot »

Camelbak Chute Mag Vacuum 0.6L


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Cardinal
Cardinal
Cobalt
Cobalt
Coral
Coral
Iris
Iris
Jet
Jet
Lime
Lime
Olive
Olive
White
WhiteSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Teräksinen juomapullo, joka sopii sekä lämpimien että kylmien juomien nauttimiseen. Tuplaseinien välissä olevan tyhjiön ansiosta kuumat juomat säilyvät lämpiminä jopa 6 tuntia ja viileät juomat juomakelpoisena 24 tuntia.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin juominen ja täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Helppo pitää puhtaana. Korkin voi pestä astianpesukoneessa. Pullo suositellaan pestäväksi käsin. Kannen materiaali iskunkestävää BPA-vapaata Tritaania. Pullo on 18/8 ruostumatonta terästä. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. Tilavuus 0,6L. Korkeus 23,5cm. Pohjan halkaisija 7,3cm. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tilavuus
600 Millilitraa

Kommentit
Mikko O. kirjoitti 17.04.2018 :
Pullo pääsi suoraa tulikasteeseen hiihtovaellukselle lappiin. Toiveenani oli juomapullo jonka sisältö ei jäädy likunnan aikana ja siitä on helppo ottaa huikat suorituksen tiimellyksessä. Tämä pullo soveltui käyttööni loistavasti. Lisäksi se on helppo desinfioida kiehuvalla vedellä, toisin kuin vanhat limsapullot jne, eikä teräspullossa veden maku muutu muoviseksi. Suosittelen!

Lisää kommentti

Tuotemerkki