Lajit » Ulkoilu » Hyönteisverkot, -karkoitteet, -hoito » Karkoitteet » Suihkeet »

Bio Kill -permetriini hyönteissumute 480 ml

Bio Kill -permetriini hyönteissumute 480 ml

Bio Kill -permetriini hyönteissumute 480 ml
Bio Kill -permetriini hyönteissumute 480 ml
Hinta
Captcha(28.12 € / l)tai osamaksulla alkaen 8.55 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Vapaana varastossa

Myymälä (Konala) yli 5 kpl heti
Netistä toimitettavissa yli 5 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (11 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Hyönteissumute ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. 480ml.
Käyttö muuhun tarkoitukseen tai vastoin käyttöohjeita on kielletty.

Tehoaa hyönteisiin kuten kovakuoriaisiin, koi- ja koisaperhosiin, ampiaisiin, torakoihin, sokeritoukkaan, muurahaisiin, kärpäsiin, hirvikärpäsiin, hyttysiin, luteisiin ja muihin syöpäläisiin ja niiden toukka-asteisiin.
  • Tehoaine: permetriini 2,5g/l
  • LD50-arvo: yli 20000 mg/kg

Huomioithan Bio Killiä käytettäessä:

H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää permetriiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Käytä tuotetta (biosideja) turvallisesti.
Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Säilytä lasten ulottumattomissa.
Varo kemikaalin joutumista iholle.
Vältettävä päästämistä ympäristöön.


Näin käsittelet vaatteet ja tarvikkeet permetriinillä

1. Valitse hyvin tuulettuva tila tai tuulelta suojassa oleva paikka ulkosalla.

2. Levitä käsiteltävä vaate lattialle tai ripusta vaateripustimelle niin, että kutakin vaatekappaletta on helppo suihkuttaa kummaltakin puolen ja antaa kuivua.

3. Permetriinin vaikutus säilyy jopa kuusi viikkoa viikottaisista pesuista huolimatta.

4. Suihkuta vaatetta kummaltakin puolelta vähintään 30 sekuntia 15-20 cm etäisyydeltä. Suihkuta hitaasti edestaisin liikkein niin, että vaate kostuu kauttaaltaan. Suihkuta huolellisesti erityisesti hihansuut, vetoketjukohdat, kaulukset, lahkeet ja kaikki aukkokohdat sekä kenkien reunat, joista hyttyset pääsevät sisälle.

5. Ripusta vaate kuivumaan muutamaksi tunniksi. Erittäin kosteissa olosuhteissa neljän tunnin kuivatus saattaa olla tarpeen.

6. Käsitellyt vaatteet voidaan pakata normaalisti. Retkiolosuhteita silmälläpitäen käsitellyt vaatteet voidaan sulkea muovipussiin, jotta ne pysyisivät kuivina.

7. Vuodeverkot, teltat, makuupussit ja alustat voidaan myös käsitellä permetriinillä. Suihkuta vuodeverkko kauttaaltaan reilun kosteaksi. Vamuuden vuoksi voit sulkea vuodeverkko muutamaksi tunniksi muovipussiin ”muhimaan”, jotta permetriini leviäisi tasaisesti. Tämän jälkeen ripusta kuivumaan. Makuupussi suihkutetaan ulkopuolelta kauttaaltaan kunnes ulkopinta on sen verran kostea, että väri tummenee hieman. Makuupussia ei tarvitse suihkuttaa sisältäpäin. Ripusta kuivumaan kahdeksi tunniksi (kosteissa olosuhteissa neljäksi tunniksi).

8. Synteettisen polyuretaanipäällysteisen nylonteltan oviläpät ja ovet voidaan käsitellä permetriinillä. Pystytä teltta ulos ja suihkuta kaikki teltan läpät ja ovet kosteiksi. Anna kuivua vähintään kaksi tuntia.

9. Vältä permetriinihuurun hengittämistä. Pese heti ja huolellisesti pois iholle joutunut permetriini.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 70 x 240 x 100 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain ao. toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Eurolava, työaikaan
- Rullakko, työaikaan
- Toimitus lähikauppaan Matkahuollolla
- Toimitus Matkahuoltoon
- Toimitus perille asti Matkahuollolla

Suosittelemme Edullisesti iso määrä permetriiniä.

Paino
0.5 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
480 millilitraa

Materiaalit
permetriini

Kommentit
rii...@...om kirjoitti 13.06.2018 :
Nyt ei oikein osaa sanoa että onko ollut tehoa vai ei. Suihkuttelin matkalakanan tällä ja on se ainakin kovasti mielenrauhaa antanut, eli siinä mielessä loistotuote.

Jari V. kirjoitti 05.12.2017 :
Kunnollisen kokoinen ruuttapullo satiaisten ja muiden ölliäisten torjuntaan.

Tuukka R. kirjoitti 25.08.2017 :
Tällä kun suihkii vaatetuksen ennen Lapin reissua, koituu ötököistä paljon vähemmän vaivaa. Erityisen hyödyllinen sellaiselle vaatetukselle, josta hyttyset pistävät normaalisti läpi. Esim. kuumalla kelillä voi hyvin käyttää permetriinillä käsiteltyä ohutta urheilupaitaa ilman, että sitä täytyy erikseen suihkuttaa offilla tai vastaavalla. Käsittely kestää mielestäni myös ainakin yhden konepesun, vaikka toki tuoreena tehokkaimmillaan.

tin...@...om kirjoitti 26.06.2017 :
Ei niinkään riittoisaa. Pitää inisijät loitolla

Sirpa H. kirjoitti 03.05.2017 :
Ei paljon hyttysiä näkynyt. Yksi pullo riitti muovikassilliseen kesävaatteita, ehkä käytin liikaa per vaate. Ei haise lainkaan kuivuttua eikä tullut mitään ihoreaktioita.

Nimimerkki Sokeritoukkia 3 v sitten kirjoitti 05.07.2018 :
Meillä oli sokeritoukkia kerrostalon kylppärissä, huoltoyhtiön poika kävi tuomassa tämmösen purkin jolla sitten suihkuttelin parina päivänä koko kylppärin lattian ja reunustat. Ei ole sen koomin näkyny elukoita.

Nimimerkki Allu kirjoitti 10.10.2017 :
Edellä on väärää riittoisuustietoa. Yhdellä pullolla käsittelee aikuisen housut ja pari paitaa. Riittoisuus riippuu erittäin paljon materiaalista. Paksu pellava tai puuvilla imee kuin sieni, kun taas liukkaaseen keinokuituun aine ei tahdo imeytyä. Toimivuus testataan kohta dengue-epidemia-alueella.

Nimimerkki Seppo kirjoitti 01.10.2016 :
Toimii hyvin myös punkeille ja hirvikärpäsille, ei tarvitse niitä vaatteista pois kaivella.

Nimimerkki Make kirjoitti 27.08.2016 :
Auttaa yllättävän hyvin hirvikärpäsiin. Tällä kun käsittelee metsävaatteet ja suihkii vielä vähän takatukkaan niin ei pääse hirvikärpäset puremaan. Tippuvat vaatteista maahan kuolemaan.

Nimimerkki JamesK kirjoitti 12.09.2013 :
Ainoa aine millä olen saanut "tuliaiset " hoidettua pois kaapeista, tehosi hyvin riisihärhöihin ja jauhokoisiin. Kätevä myös moskiittoverkon käsittelyyn.

Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: