Adventure Partners Transalp Cycling Pyreneet kesä 2018 (PYRE18) varaus

Adventure Partners Transalp Cycling Pyreneet kesä 2018 (PYRE18) varaus

Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Vapaana


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Vuoden 2018 tärkein pyöräilytapahtuma vaihtaa vuoristoa, sillä seuraavaksi ajellaan Ranskan Pyreneillä. Aloituspaikka on Argelés Gazost ja sinne kokoonnumme lauantaina 1.9.2017. Matka päättyy sunnuntaina 9.9.2017 Bagnéres de Luchon nimiseen kaupunkiin. Pyöräilypäiviä sisältyy matkalle 7. Reitille osuu useita Tour de Francella esiintyneitä klassikkonousuja mm. Tourmalet, Hautacam ja Col d’Aubisque ja paljon muita. Reitillä on paljon optioita päivän kunnon mukaan. Majapaikkoina toimivat Argelés Gazost 4 yötä, Saint-Lary-Soulan (2 yötä), Bagnéres de Luchon (2 yötä). Alustavien päiväetappien yhteispituus on 747 km ja nousumetrejä on arviolta reilu 20000.

Tarkan ohjelman pyöräretkelle löydät täältä http://www.adventurepartners.fi/transalp.aspx

Ajankohta: 1.9.2018-9.9.2018

Yleistä: Helsingistä on tarjolla sopiva Air Francella yhteys Tarbesiin, joka on kohdetta lähin lentokenttä. Toinen vaihtoehto on Toulouse, josta on hieman pidempi matka. Pyörälaukut kulkevat helposti kohteeseen Helsingistä lähtevän huoltoauton matkassa. Tarkempi aikataulu selviää lähempänä matkan alkamista. Huoltoautojen mukana on jokaiselle oma laatikko, johon voi laittaa päivän aikana tarvittavat varusteet ja eväät. Autoissa on lisäksi vararenkaita, -kiekkoja ja työkaluja.

Hinnat: Matka 1550 € (Early Bird ennen 31.12.2017 1350 €) sisältäen - majoitukset - ruokailut hotelleissa (aamiainen, illallinen ja lisäksi pastaa ajoäivän jälkeen Argeles Gazostissa) - huoltoautojen palvelut - 1 kpl Adventure Partnersin ajopaidan, lisäpaidat 50 € per kpl Pyörälaukkujen kuljetus 100 € per laukku Varausmaksu 200 € laskutetaan varauksen jälkeen ja loput retken alkaessa. Saat Adventure Partnersilta 200 euron varausmaksun retkestä verkkokaupassa ilmoittautumisen jälkeen, ja paikkasi saat vahvistettua maksamalla varausmaksun. Tiedustelut outofoffice@adventurepartners.fi

Retken toimitusehdot

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki