Adventure Partners Kiipeilijän pelastustekniikat - kurssi

Adventure Partners Kiipeilijän pelastustekniikat - kurssi

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.97 €/kk + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
23.10.2016

Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Kiipeilijän pelastustekniikat - kurssi


Hinta: 159 € / henkilö (sis. ALV 24 %)

Su 23.10.2016, pääkaupunkiseutu

Järjestämme päivän mittaisen kalliokiipeilyn pelastuskurssin.

Pelastustekniikoiden opettelu aloitetaan yhden köydenpituuden mittaisilla reiteillä. Opitut taidot ovat pohja vaativammille tekniikoille, jotka soveltuvat usean köydenpituuden mittaisille reiteille.

Kurssilla harjoitellaan yhden köydenpituuden mittaisilla reiteillä, Suomessa ja ulkomailla, tapahtuvassa kiipeilytoiminnassa mahdollisten ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyä ja ratkaisuvaihtoehtoja. Kurssilla edetään yksinkertaisista tekniikoista ja tilanteista yhä monimutkaisempiin.

Kurssilla harjoiteltavia tekniikoita ovat mm. varmistuslaitteesta irrottautuminen, loukkaantuneen tukeminen ja siirtäminen kiipeilyseinämällä, kiipeilijän auttaminen ylhäältä varmistettaessa, laskeutumisen ongelmatilanteet ja köyttä pitkin nouseminen.
Kurssilla harjoitellaan myös loukkaantuneen siirtämistä kiipeilyvarusteita tai muita tilapäisvälineitä apuna käyttäen. Kurssi soveltuu hyvin sekä aloittelevalle että jo pidemmälle ehtineelle kallio- tai jääkiipeilijälle. Kurssisisällöt voivat vaihdella yksilöllisesti osallistujien kiipeilykokemuksesta ja –taidosta riippuen.

Kurssin hinta sisältää ennakkotehtävät, yhden päivän käytännön harjoittelua, sekä kiipeily- ja muiden erikoisvarusteiden vuokran. Kurssilaisella tulee olla sääolosuhteisiin soveltuva vaatetus sekä henkilökohtaiset kiipeilyvarusteet. Kurssien pitopaikat vaihtelevat ja ovat ryhmätilauksissa erikseen sovittavissa.


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
3 0