Adventure Partners Kalliokiipeilyn peruskurssi


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.56 €/kk + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
21.4.2019 klo 10-18

Vapaana


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Kalliokiipeilyn peruskurssit järjestetään Vantaan Käärmekalliolla. Itsenäisen kiipeilyharrastuksen voi aloittaa kalliokiipeillen. Kalliokiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä ulkokalliolla tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa, ylhäältä ja alhaalta varmistaminen sekä köyttä pitkin laskeutuminen. Kalliokiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös kalliokiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita ja niiden ennaltaehkäisyä.


Kalliokiipeilyn peruskurssille ei ole esitietovaatimuksia ja se sisältää Seinäkiipeilyn peruskurssin ja Seinältä kalliolle -kurssin oppisisällöt.


Hinta sisältää kahdeksan tuntia käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin ja kalliokiipeilyvarusteiden (valjaat, tossut, kypärä, köysi ja varusteet yläköysiankkurin rakentamiseen) vuokran.

ToimitusehdotKommentit
sar...@...om kirjoitti 21.03.2018 :
Hyvä palvelu, nopea vastaus.

Mikko H. kirjoitti 19.06.2017 :
Suosittelen lämpimästi. Erittäin perusteellinen ja tarkka koulutus perusasioihin.

Tony H. kirjoitti 27.04.2017 :
Todella opettava kurssi, suosittelen lämpimästi kaikille omatoimisesta ulkokiipeilystä kiinnostuneille.

Tanja K. kirjoitti 15.03.2017 :
Aivan loistava kurssi! Opettajat osasivat erityisen hyvin avata kiipeilyä ihmiselle joka ei kuunaan ole millään seinällä keikkunut. Jopa korkean paikan kammo hiukan lieveni ammattilaiskiipeilijöiden huomassa ja laskeutuminen oli tosi hauskaa. Menisin uudestaan milloin vain.

Lisää kommentti