Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle

Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle
Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelleAdventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
To 9.3.2017 klo 17-19
Pe 10.3.2017 klo 19-21


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Ohjattu jääkiipeily yhteisryhmässä Pirunkalliolla. Valitse ajankohta suoraan verkkokaupassa yhteisryhmäkokeiluihin. Lisäämme ajankohtia koko ajan jääkiipeilykauden aikana.

Jääkiipeilykokeilu on helppo ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyyn lajina asiantuntevan ohjaajan opastamana. Jääkiipeilykokeilun aikana pääset kokeilemaan yläköysikiipeilyä sopivalla vaikeustasolla, laskeutumaan köyden varassa sekä varmistamaan kiipeilykaveria.

 Kokeilun kesto on kaksi tuntia, joka sisältää tarvittavat kiipeilyvarusteet. Kokeiluun ilmoittautuminen ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Järjestämme kauden aikana useita yhteisryhmäkokeiluja tammi-maalis aikana. Osallistuja voi varata ajankohdan myös myöhemmin sähköpostilla. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään sähköpostilla outofoffice@adventurepartners.fi. Ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse tarkempi käytännönohjeistus kiipeilypäivää varten.

Jos haluat jääkiipeilykokeilun omalla porukalla eli privaryhmässä, suosittelemme tuotettamme jääkiipeilykokeilu yksityisryhmässä. Ole yhteydessä outofoffice@adventurepartners.fi

 


Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
4 0

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: