Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle

Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle
Adventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelleAdventure Partners Jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
Su 18.2 klo 10-12
Ti 20.2 klo 18-20
Su 25.2 klo 10-12
Sovin aikataulun myöhemmin


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

Ohjattu jääkiipeily yhteisryhmässä Pirunkalliolla. Valitse ajankohta suoraan verkkokaupassa yhteisryhmäkokeiluihin. Lisäämme ajankohtia koko ajan jääkiipeilykauden aikana.

Jääkiipeilykokeilu on helppo ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyyn lajina asiantuntevan ohjaajan opastamana. Jääkiipeilykokeilun aikana pääset kokeilemaan yläköysikiipeilyä sopivalla vaikeustasolla, laskeutumaan köyden varassa sekä varmistamaan kiipeilykaveria.

 Kokeilun kesto on kaksi tuntia, joka sisältää tarvittavat kiipeilyvarusteet. Kokeiluun ilmoittautuminen ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Järjestämme kauden aikana useita yhteisryhmäkokeiluja tammi-maalis aikana. Osallistuja voi varata ajankohdan myös myöhemmin sähköpostilla. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään sähköpostilla outofoffice@adventurepartners.fi. Ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse tarkempi käytännönohjeistus kiipeilypäivää varten.

Jos haluat jääkiipeilykokeilun omalla porukalla eli privaryhmässä, suosittelemme tuotettamme jääkiipeilykokeilu yksityisryhmässä. Ole yhteydessä outofoffice@adventurepartners.fi


Lue Varuste.netin blogista henkilökuntamme kokemuksia Adventure Partnersin järkkäämästä jääkiipeilykokeilusta! 


Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
4 0

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: