Maa Uutiskirje

Yritysesittely

Ulkokuva Varuste.net on ulkoiluharrastustuotteita myyvä suomalainen yritys, jolla on myymälä Helsingin Konalassa ja internetissä.


Periaatteet

Palvelumme pääperiaatteina ovat helppous, luotettavuus, nopeus, kattava valikoima ja kilpailukykyiset hinnat. Meille on tärkeää, että tarjoamme Teille ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

Tuotevalikoimaamme valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Heikkolaatuiset tuotteet eivät valikoimissamme kauaa viihdy. Kerromme tuotteiden ominaisuuksista rehellisesti, jotta saavuttaisimme luottamuksenne.

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto Ry:n (SSML) reilun pelin sääntöjä, sähköisen kaupankäynnin sääntöjä ja Suomessa kuluttajakaupassa säädettyjä lakeja.

Toivomme, että tuotevalikoimamme ja palvelumme tuottavat Teille positiivisen yllätyksen.

Kuvia myymälästämme


Sisäkuva

Henkilöstö

Varuste.netin perusti vuonna 2004 viisi nuorehkoa henkilöä, jotka harrastavat aktiivisesti yhtiön edustamia lajeja. Henkilökuntaamme on valittu kattavasti edustamiemme alojen aktiiviharrastajia.

Henkilökunnan kuvat ja esittelyt
Avoimet työpaikat


Meriitit

Tyytyväisten asiakkaiden myötä yhtiö on kasvanut erittäin nopeasti vuoden 2004 perustamisensa jälkeen. Vuonna 2008 yhtiön myynti oli 3M€, 2009 4M€, 2010 6M€, 2011 7M ja vuonna 2012 8 miljoonaa euroa.

Suomen Asiakastieto on valinnut Aalto Groupin Suomen vahvimpien yritysten joukkoon.

Kauppalehti kirjoitti lehden etusivulla 8.12.2009 sekä nettisivuillaan Varuste.netistä otsikolla "Tässä ovat Suomen kovimmat kasvuyritykset"


Suomen vahvimmat 2011 Suomen vahvimmat 2010 Suomen vahvimmat 2009 Suomen vahvimmat 2008
alareuna
Shuriken-toiminnanohjaus